Products on www.Shieldlab.com


Alarm Monitoring

Alarm Monitoring

PPC Ad

Trustpilot Badge >

Women's Self Defense

Women's Self Defense

Members Online

162 Guests, 1 User
Flyct

Author Topic: Email notification time stamp  (Read 582 times)

brieninsac

  • Gold Member
  • **
  • Posts: 33
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Email notification time stamp
« on: February 14, 2018, 04:08:56 PM »
For the last few months when I get an email notification someone has activated and deactivated the alarm the email time stamp is off by a few months.



I have the correct time and date in the alarm and can see that in the activity log when logged into it via my computer.

Other notifications like our surveillance cameras have the correct date stamp with those emails.

Anyone have any ideas on why it's doing this and how it can be fixed?

RBEBY

  • Member
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Email notification time stamp
« Reply #1 on: February 14, 2018, 09:16:41 PM »
I still get daily emails, the hour is 1 hour off, minutes are correct, & date is November 3rd for today's disarm. I get 2 a day arm & disarm. Its been doing this for 2 months.

brieninsac

  • Gold Member
  • **
  • Posts: 33
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Email notification time stamp
« Reply #2 on: February 15, 2018, 01:05:13 PM »
Ok, so this may be a Visonic issue with their date and time off? If your seeing the same dates I am that must be it.

Today is 2/15/18 and the date stamp is 11/6/17

Obviously, there's no chance of them fixing it so we'll just have to deal with it.
« Last Edit: February 15, 2018, 01:07:01 PM by brieninsac »

RBEBY

  • Member
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Email notification time stamp
« Reply #3 on: February 19, 2018, 09:26:32 AM »
today time & date are correct, maybe they fixed it.

brieninsac

  • Gold Member
  • **
  • Posts: 33
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Email notification time stamp
« Reply #4 on: February 19, 2018, 05:21:55 PM »
Yeap, I noticed that too. Glad it wasn't something on my end. I think those gaps in notifications was all on the Visonic server end and not our alarms.

 

Powered by EzPortal